blog

Business Leader National Conference 2020

Alhamdulillah pada 22.02.2020, aizah berkesempatan hadiri business Leader National Conference PICC. Best sangat leader-leader yang hadir adalah dari seluruh malaysia termasuk sabah dan sarawak. Acara gilang gemilang ini di hadiri lebih dari 1000 orang Leader business. haa memang meriah sangat . Kumpulan business kami adalah paling ramai dan paling ohsem hari tu. Kami sepakat untuk[…]

RES-V Shaklee Produk Terbaik Shaklee

Res-V adalah produk terbaru daripada shaklee, Dimana Res-V ini adalah penghasilan secara saintifik, Res-V di Kaji bertahun-tahun oleh saintis terkemuka dan juga buat penyelidikan secara global dan canggih. Akhirnya Shaklee berjaya hasilkan ramuan khas untuk RES-V . Res-V ini tidak sama dengan vivix , Res-V adalah pelengkap kepada vivix sebenarnya. jadi bila ambil Res-V dan[…]

Cara Atasi Masalah Haid Tidak Teratur

Anda haid tidak teratur ? memang merunsingkan. Anda dah berjumpa doktor untuk pemeriksaan lanjut? Period tidak teratur ini ada pelbagai punca dan juga boleh disebabkan oleh masalah kesihatan dalaman. Tapi Jangan risau, kita boleh ikhtiar untuk aturkan kembali period atau haid dengan cara yang berkesan lagi selamat. jom dengar perkongsian aizah mengenai cara atasi haid[…]

Cara Naikkan Hb Rendah Semasa Mengandung

SUPERMOM SHAKLEE STORY MUSIM KE-7 TESTIMONI 01 : SHIMA ZAINAL [BACAAN HB RENDAH SEWAKTU HAMIL] Pengalaman hamil adalah suatu pengalaman yang tak dapat dilupakan. Ini kerana setiap kehamilan itu ada ceritanya tersendiri. Begitu juga dengan saya, Shima, sewaktu hamil anak kedua pada tahun 2016. . Saya mula mengenali Shaklee ketika TTC (Try-To-Conceive). Oleh itu, sepanjang[…]

Cara Pulihkan Breakout Muka

SUPERMOM SHAKLEE STORY MUSIM KE-6 TESTIMONI 24 : SITI NURMIE [SEKALI BREAKOUT NAK RECOVER SANGAT LAH SUSAH] Nama saya Nurmie. Berusia 21 tahun dan masih lagi melanjutkan pelajaran di sebuah IPT. Mie nak kongsi pengalaman mie transform bersama produk Shaklee. . Siapa yg selalu follow cerita mie dekat Fb, dekat story ws,dekat ig personal ,[…]

Cara Mengatasi Astma kanak-kanak

Lelah atau asma menyerang tidak mengenal usia, ada kanak-kanak sudah mengalami masalah astma atau lelah ini. Lelah ini boleh berlaku disebabkan persekitaran dan juga faktor genetik atau keturunan. Mengikut kajian, astma atau lelah ini memerlukan sistem imun yang tinggi untuk mencegah ia menyerang berulang kali. Lelah atau asma ini kadang kala berlaku di kalangan usia[…]

5 Cara Atasi Sembelit Anak Dengan Berkesan

Anak sembelit memang kesian sangat, kadang kita tengok anak sembelit, kita pula rasa nak menangis. Anak kita yang sembelit akan sakit meneran , menjerit dan menangis,ada yang sembelit teruk sehingga terjadinya buasir. Sebelum kita lihat ketahui cara hilangkan sembelit, aizah ingin kongsikan terlebih dahulu , punca masalah sembelit anak-anak kita. Ada kanak-kanak akan membuang air[…]