Cara Atasi Anak Tidur Berdengkur

TESTIMONI 33 : NADIMAH MUHAMMAD .Ni Zayyad Zikri. Daripada lahir, dia memang tidur berdengkur. .Masa umur 2 tahun, dia baru ada 2 perkataan yang dia pandai sebut. tu pon hanyalah hujung-hujung je. .Alhamdulillah, concern saya tu sebenarnya betul. 2 tahun dah kira lambat untuk anak kecil kita bercakap. Mungkin dia ada masalah yang perlu dirujuk[…]

Cara Cepatkan Luka Bersalin Baik

TESTIMONI 16 : CIKGU NADD.PENGALAMAN BERPANTANG DENGAN SET POSNATAL PREMIUM SHAKLEE.MasyaAllah..Luka sembuh dalam masa 5 hari,Boleh bersila tanpa rasa sakit!!. Assalamualaikum, saya Cikgu Nadd dari Johor Bahru. Saya nak berkongsi pengalaman sebagai ibu kepada dua orang hero yang sihat. .Semasa tempoh hamil, macam biasalah ibu-ibu akan mula mencari cari produk untuk berpantang dan mengembalikan semula[…]

Cara Atasi Penat Dan Letih

TESTIMONI 18 : NURHAFIZANUAR SUNSHINE. DUA VITAMIN AJAIB YANG BANYAK MEMBANTU SELESAIKAN MASALAH SAYA. Dulu saya jenis cepat penat dan letih. Mana nak buat kerja rumah mana nak settle hal rumah tangga.Jenis kepala angin dan cepat marah.Susah nak buat keje serentak dalam masa yang sama!Susah nak dapat tidur yang lena dan susah nak bangun walaupun[…]

Pengedar Shaklee Melaka Yang Sah

Assalamualaikum dan salam sejahteraJutaan terima kasih kerana memilih saya , Saya Fatin adalah pengedar shaklee yang terlatih di kawasan Melaka.Jika anda ingin mendapatkan produk shaklee boleh terus hubungi saya di talian 0147322130 Untuk kawasan shaklee Melaka dan Kawasan sekitar In Shaa Allah saya boleh buat penghantaran terus. Manakala untuk diluar kawasan saya akan poskan secepat mungkin[…]

Luka Dan Parut Cepat Baik

TESTIMONI 29: SHIMA ZAINAL Assalamualaikum semua!!Bersama saya lagi, Shima!.Kebiasaan saya bila bekerja, office attire saya ialah seluar palazzo, t-shirt atau jubah muslimah, dan shawl. Biasalah, kerja kilang. So, tak ada office attire yang proper macam orang kerja diplomat tu. Dan dah jadi kebiasaan selepas hamil dulu, saya pakai kasut tertutup yang tak ada tumit ke[…]