Cara Mulakan Bisnes Dari Rumah Dengan Berjaya

Dalam keadaan perbelanjaan keluarga yang semakin meningkat hari ke hari, ramai surirumah yang memilih untuk mencuba bisnes dari rumah. Tetapi dalam masa nak mulakan bisnes ini, kita perlu ada beberapa cara pemilihan supaya bila kita jalankan bisnes tersebut, kita mendapat untung bukannya kerugian dan seterusnya kita tinggalkan ia sepi. Oleh itu, aizah ingin kongsikan beberapa[…]

Uncategorized0

Kesan Penyakit Resdung Punca Wanita Ini Takut Kehilangan Hidung

Majoriti di kalangan kita mempunyai penyakit resdung. Resdung atau sinus ini menyerang tidak mengenal usia dan jantina. Ada yang dapat penyakit resdung ini ketika usia masih kanak-kanak. Penyakit resdung dan sinus ini bukan sahaja membuatkan pesakit boleh kehilangan hidung malah resdung dan sinus ini juga boleh membawa maut jika dibiarkan merebak dan tidak di atasi dengan[…]

Uncategorized0

Syok ke Jadi Surirumah Sambil Berniaga ?

SYOK KE JADI SURIRUMAH ? ingat lagi masa talk hari tu , bila saya sebut saya dah bertukar bidang kepada “surirumah” . ada suara-suara disebalik orang lain ” tak payahla berenti kerja, duk rumah buat kerja rumah je, satu benda tak jalan”  .yeke ? saya rasa terpulang pada individu .sebab tu masa pertama kali coaching[…]

Uncategorized0

Tips Business Online

Assalamualaikum semua , Tips Kedai Online————-***************** Tak kisah la business apa kita jalan kan , konsep dia sama kan 🙂 Nak share sedikit cara berbusiness online ni. In Shaa Allah semoga bermanfaat ya pada semua . 1) bila kata beronline pasti kan kita ada internet untuk kita berhubung dengan rakan-rakan di media social . kalau[…]

Uncategorized0

Tips Bercuti Bersama Anak Kecil Supaya Tidak Meragam

Assalamualaikum semua , Entri Kali ini ialah tips melancong bersama anak-anak. Apa yang perlu kita lakukan supaya perjalanan sentiasa rasa tidak kelam kabut dan aman ? Suami saya sentiasa pesan kemas baju awal2, kelengkapan semua sediakan lebih awal dan macam-macam lagi.. hehehe… yelah kan kadang-kadang kita ni lupa, macam saya ni selalu perjalanan jauh dengan[…]

Uncategorized0

Cara Mengatasi Anxiety Disorders Atau Gangguan Kebimbangan

Ramai yang masih tidak tahu akan nama Anxiety Disorders . Anxiety Disorders  atau gangguan kebimbangan adalah salah satu gangguan mental yang boleh sebabkan pesakit Anxiety Disorders akan rasa cemas secara berlebihan dan terus menerus. Anxiety Disorders  ini akan memberi kesan yang serius pada kehidupan pesakit Anxiety Disorders . Anxiety Disorders akan mempengaruhi aktiviti harian ,[…]

Uncategorized0