TESTIMONI 18 : NURHAFIZANUAR SUNSHINE.

DUA VITAMIN AJAIB YANG BANYAK MEMBANTU SELESAIKAN MASALAH SAYA.

Dulu saya jenis cepat penat dan letih. Mana nak buat kerja rumah mana nak settle hal rumah tangga.Jenis kepala angin dan cepat marah.Susah nak buat keje serentak dalam masa yang sama!Susah nak dapat tidur yang lena dan susah nak bangun walaupun kerja dan siap kunci jam mesti terlajak jer.Fiza jenis tak minum susu putih so kalsium memang kurang la kan.Gigi jenis senang berdarah bila berus gigi.Gigi jenis tak kuat.Masalah Pembuangan pula jenis 2 ke 3 hari baru membuang so sembelit tak ada memang jenis gitu..Alhamdullilah bila Dah kenal 2 jenis produk ini alhamdullilah memang berbaloi² results suka dengan kesannya.Sekarang jenis on time tidur dan bangun senang dah sekarang.Gosok gigi pun dah kurang berdarah (tak la hilang terus Gigi berdarah tu bayang la dari kecil kurang kalsium kan so far memang kearah yang lebih baik).Dah tak kisah buat kerja yang sama dalam 1 masa tak akan penat dan letih dah. Sekali jalan boleh membasuh, menjemur, memasak dan layan anak anak.Membuang pun senang hari hari dan tu yang best tu tak ada la masalah Kesihatan dari dalam dah.Happy me happy family xoxo.So korang yang ada Masalah macam fiza sebelum ini memang patut cuba try test dua vitamin ini. Kalau tak memang rugi.!Terima kasih Shaklee.Terima kasih supermom Shaklee story!Fiza AnuarAmpang selangor.

Imej mungkin mengandungi: 1 orang, teks yang berkata 'Supermom EE SHA Story MUSIM KE-7 "Alhamdulillah, bila dah kenal dua produk ni (B complex & Ostematrix) memang berbaloi-baloi results, suka suka dengan kesannya Nurhafizanuar Nurhaf MY SHAKLEE STORY'

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge