DOKTOR PANGGIL SAYA PUTERI LILIN

seorang doktor ni rawat aizah dari umur aizah 2 hari sehinggalah masuk kolej , kira kira umur 22 gitulah . 22 tahun selalu pergi ke klinik dengan doktor yang sama , dia pun dah kenal .. dia pun tau apa masalah kita . yang paling dia ingat aizah dr umur 2 hari datang sebab kulit ekzema .

NAK GUNA SKIN CARE, BELI DAN CALIT KAT KETIAK SIKIT. tengok ada tindak balas ok ke tak ? klu ok guna lahhh .

haaa dasat ke terkejut doktor pesan kat aizah ni ?
kulit aizah memang teruk sensitif dia …
kalau berdiri kat panas lama sikit , muka memang jadi naik merah merah . kalau cuaca panas lagi la .

jadi kalau nak guna tempek tempek kat muka tu , memang aizah takut .. dari muka okey kang jadi teruk … nehi nehi ..

Alhamdulillah sekarang aizah dah jumpa skin care yang paling best dan paling selamat di dunia . guna dia kulit aizah dah ok . calit calit pun serasi dengan kulit dan darah … DARAH ??

la uolss bila kita guna calit calit skin care kat muka .. mukan effect kat kulit je tau, tapi dia boleh resap ke dalam . erkkkk sebab tu kita kena guna yang semula jadi .

skin care aizah guna terbukti semulajadi , di kaji oleh saintis selama lapan tahun . lama kannnnnn .. haaa .

korang yang belum cuba , wajib terus cuba skin care youth ni . memang mabelesssss ….. puas hati guna dan selamat pulak tu .

meh la tanya tanya dengan aizah

contact aizah tau
http://www.wasap.my/60173053031/skincare

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge