dari sekolah saya dah menjual sebenarnya. saya jual keropok lekor di rumah mak cik saya . ya Allah memang best laku kerass keropok lekor mak cik aizah ni . kalau hari raya tu . sempat sehari je , raya kedua spepu dah nak dtg amik pergi rumah dia tolong meniaga keropok lekor .

pemprosesan dari perisi ikan , mesin ikan , uli , goreng dan rebus semua buat kat situ . meriahhhhh nak kabo royaknya.
dari buka kedai sampai malam cust datang tanpa henti . kami berenti makan dan solat je .kadangsampai kol 2 pagi , kedai dah nak tutup ada lagi orang nak beli keropok lekor.
tak boleh tidur ke tanpa keropok lekor ni ?

kadang kadang 2-3 buah bus persiaran berenti nak beli.. memang beratur panjang . tangan kami macam mesin dah . letak keropok dalam plastik tanpa henti .

Alhamdulillah , zaman dah berubah , dah moden . aizah pun duk jauh dah dari kampung , tapi usaha sepupu ni dengan resepi turun temurun kami , kami adakan edisi khas #keropokvacum pula. baru sampai tadi di tangan aizah .

sepeket ni ada 20 batang , banyak tau . harga dia gila murah cuma RM 12 je tau tak . cili sos memang mabelesss .. sedapppp , keropok powerrr memang gred A.

makan sekali sure nak lagi .

orang yang berhampiran Bandar seri putra , bukit mahkota , nak keropok lekor power sedap boleh contact aizah k

http://www.wasap.my/60173053031/kepoklekor

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge