Anak pertama ingin bersekolah memang kita tiada pengalaman pun kan. Jadi Jom lah kita mentelaah tips ni . hihi. semoga bermanfaat tau .

Part ini sangat penting tau ibu-ibu , kita perlu terangkan pada anak -anak kita 

mengenai keselamatan mereka . biar kita sentiasa pesan setiap hari . biar dia sentiasa

ingat .  pernah tak ibu bapa lihat video yang boleh membantu kita terangkan pada anak -anak . aizah selalu juga pasang untuk anak-anak tengok ni . kita terangkan sekali pada mereka .

ibu-ibu boleh tonton dan  download video di bawah ini :-  

Kesihatan usah di abaikan ya ibu bapa , pastikan kita mencegah dahulu . Ini untuk pastikan anak kita sentiasa cergas dan cerdas semasa menerima pembelajaran . In Shaa Allah . 

ramai ibu bapa memilih set vitamin shaklee untuk anak-anak mereka . dan saya juga adalah salah seorang penggunanya  . 

boleh baca secara details di link ini    atau boleh sahaja hubungi saya di 017 305 3031 

sekian . 

semoga anak-anak kita bersemangat pergi ke sekolah nanti ..  In Shaa Allah . 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge